körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Azt hiszem ismét suliba szeretnék járni!!! 💓💓💓

A 2013 óta Kenderkutató Intézettel is büszkélkedő Coloradói Állami Egyetemen 2020 őszétől indul az a Kannabisz, biológia és kémia című képzés. A programot abszolválók diplomás kenderológusként helyezkedhetnek el.

Mint arról a Denver Post beszámolt, az egyetem február 7-én kapta meg az állami engedélyt a képzés elindítására.

A hallgatók a THC-tartalmú kendernövény (Cannabis sativa var. indica vagy Cannabis sativa ssp. indica) biológiáját tanulják, a kémiai kurzusokon pedig elsősorban a nem pszichoaktív hatóanyagok szerepelnek majd, mindenekelőtt az ígéretes gyógyászati vegyületként számon tartott kannabidiol, vagyis a CBD.

Colorado állam 2014-ben elsőként tette legálissá a kenderfélék szabadidős használatát a 21. évüket betöltött polgárok számára, és akkor engedélyezte a fűtermesztést is.

OLVASS TOVÁBB

Egyetemi szintű kannabiszképzés indul Coloradóban - Qubit

Egyetemi szintű kannabiszképzés indul Coloradóban – Qubit

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom