körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Soha nem gondoltam volna, hogy a betegségem kezelésére használt kannabisz miatt egyszer lecsaphat rám a rendőrség, rabosíthat és meghurcolhat mindenki szeme láttára.

Három éve, 21 éves koromban egy ismerősömtől tartottam hazafele egy meleg tavaszi reggelen. Az idő kifejezetten kellemes volt, békesség uralkodott az utcákon, és minden körülmény adott volt ahhoz, hogy nyugalomban készülhessek a másnapi egyetemi vizsgámra.

Két percre voltam az otthonomtól, amikor hirtelen a hátam mögül, őrült sebességgel felhajtott elém a járdára egy rendőrautó, majd – mintha bevetésen lennének – kipattant belőle két nagydarab járőr: az egyik alacsony, ingerült figura, a másik szótlan, behemót, melák típus. „Jó napot, rendőrségi igazoltatás, mutassa a személyi igazolványát” – hadarta türelmetlenül az alacsonyabb rendőr. Mivel láttam rajtuk, hogy nagyon feszültek, ezért gyorsan, gondolkodás nélkül oda is adtam a személyimet a termetesebb járőrnek, majd a másik elkezdett megmotozni.

OLVASS TOVÁBB

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok