körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabisz-fogyasztók választhatnak olyan termékek közt, melyek csak CBD-t tartalmaznak és olyanok közt, melyek THC-t is. Ez utóbbi a kannabisz-növény egyik kivonható összetevője.

A Cannible por formájában is forgalmazza termékét Pelicann néven, mely mindkét összetevőt, a CBD-t és a THC-t is tartalmazza. Más termékek kendert és más nem pszichoaktív kannabisz származékot is tartalmaznak. Mindegyiknek megvan a maga előnye.

„A TCH egyrészről pszichoaktív, ezért be tud tőle tépni az ember” — magyarázza a Ziv Turner, a vállalat üzletfejlesztési igazgatója, „ugyanakkor egyike a legjobb fájdalomcsillapítóknak is. Mindkettőnek van gyógyászati előnye.”

OLVASS TOVÁBB

Ehető kannabisz, Izraelből

Ehető kannabisz, IzraelbőlKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok