körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A logika képes eljuttatni minket a-ból b-be. A képzelet képes eljuttatni bárhová – Einstein

Hogy lehet tiltani valamit, ami már számos alkalommal bizonyította, hogy képes segíteni beteg gyerekeken? Legyen szó kemoterápiáról, epilepsziáról, különböző idegrendszeri károsodásról, fájdalmakról, gyulladásról… Ezeken a területeken a kannabisz már többször bizonyította hatékonyságát. Sok esetben sokkal hatékonyabb a ma ismert kezelési formáknál, gyógyszereknél és szinte kivétel nélkül kevésbé ártalmas az egészségre, kevésbe toxikus!

Hogy lehet egy olyan kormányt megszavazni ami ilyen szinten nem törődik gyerekeinkkel? Miközben azt hangoztatják, hogy akinek nincs gyereke az nem hazafi. Beteg a gyermeked? Esetleg belehalt, vagy a betegsége ellehetetleníti a normális élettől? Nem baj csinálj még egyet… Mik vagyunk mi, érzéketlen robotok? Mennyit ér szerinted az emberi élet az ilyen érzéketlen emberek számára?

#kendertér #tájékozódj

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

Kendertér - 81833572 160615702015024 3658201968750362624 o.jpg? nc cat=105& nc ohc=A4ehPeL4yqwAQkl5TlPwiggPCb8JfqHZmeEC5JuN2wanv zTAktii9DrA& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok