körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

❗️Ha lemaradtál volna az eseményről, itt meglesheted milyen volt. GMM20-Magyarország 🇭🇺

Megnézheted, hogy más országok milyen méretű megmozdulásokkal állnak ki saját igazukért, emberi jogaikért és akkor talán megértheted azt is, hogy itt Magyarországon miért nem tart a kenderért küzdött harc még mindig sehol! 🥺

Ideje észbe kapni, ideje lenne a dolgot komolyan venni, mert ma is rengeteg ember szabadsága és egészsége (úgy vélem egyik sem fontosabb a másiknál) függ ettől a kérdéstől. Amikor a nemi irányultságok, a műanyagokkal küzdött harc, az állatok védelme, egy következő vírus, a különböző kisebb-nagyobb gondok (amiket természetesen szintén a helyükön kell kezelni) sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint az előbb említett kettő legfontosabb minden embernek kijáró állapot!

Éljünk szabadon, éljünk egészségesen! Szabadítsuk fel közösen a kendert, adjuk vissza az embereknek azt amivel évezredek óta együtt fejlődött az emberiség, amire ép úgy szüksége van többségünknek mint a tiszta vízre, vagy levegőre. A növényre, amit ha tudatosan használunk, táplál, öltöztet, gyógyít, lakhatást biztosít, talajunkat, levegőnket és környezetünket tisztítja. Kell ennél több egy növénytől? Csak mert ez az egyetlen a maga nemében, ami ennyire sokoldalú és közben ennyire elnyomott, folyamatosan firtatott!

Esetleg neked túl szép, hogy igaz legyen?

🌱Éljünk egészségesen – Éljünk természetesen!🌱

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

🇭🇺 https://www.youtube.com/playlist… 🇭🇺

Kendertér - 98333114 261070628636197 4487146651336572928 o.jpg? nc cat=102& nc sid=8024bb& nc ohc=alsgtCLfCWMAX9UEIhw& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok