körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

❗️Ha lemaradtál volna az eseményről, itt meglesheted milyen volt. GMM20-Magyarország 🇭🇺

Megnézheted, hogy más országok milyen méretű megmozdulásokkal állnak ki saját igazukért, emberi jogaikért és akkor talán megértheted azt is, hogy itt Magyarországon miért nem tart a kenderért küzdött harc még mindig sehol! 🥺

Ideje észbe kapni, ideje lenne a dolgot komolyan venni, mert ma is rengeteg ember szabadsága és egészsége (úgy vélem egyik sem fontosabb a másiknál) függ ettől a kérdéstől. Amikor a nemi irányultságok, a műanyagokkal küzdött harc, az állatok védelme, egy következő vírus, a különböző kisebb-nagyobb gondok (amiket természetesen szintén a helyükön kell kezelni) sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, mint az előbb említett kettő legfontosabb minden embernek kijáró állapot!

Éljünk szabadon, éljünk egészségesen! Szabadítsuk fel közösen a kendert, adjuk vissza az embereknek azt amivel évezredek óta együtt fejlődött az emberiség, amire ép úgy szüksége van többségünknek mint a tiszta vízre, vagy levegőre. A növényre, amit ha tudatosan használunk, táplál, öltöztet, gyógyít, lakhatást biztosít, talajunkat, levegőnket és környezetünket tisztítja. Kell ennél több egy növénytől? Csak mert ez az egyetlen a maga nemében, ami ennyire sokoldalú és közben ennyire elnyomott, folyamatosan firtatott!

Esetleg neked túl szép, hogy igaz legyen?

🌱Éljünk egészségesen – Éljünk természetesen!🌱

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

🇭🇺 https://www.youtube.com/playlist… 🇭🇺

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom