körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Oké, ez túl jól hangzik, hogy igaz legyen… de várj, ez valóban az!

Ahogy a Sun folyóirat is megírta, egy kannabiszt értékelő oldal alkalmazottat keres, aki mindennap füvet szív majd és ezért évi 36 000 dollárt fizet neki.

A szokatlan álláshirdetés olyan személyt keres, aki vizsgálni fogja és beszámolókat ír majd „különféle kannabisz törzsekről, ehető kannabisz termékekről illetve CBD-olajokról”.

Az AmericanMarijuana.org elmondása szerint olyan valakit keresnek, aki „tud szívni”, de „kiterjedt ismeretekkel” is rendelkezik a kannabisz növényről.

Azt is elmondták, hogy a vadászatuk során, hogy találjanak valakit aki megvizsgálja termékeit, olyan hírességeket is megkörnyékeztek mint Snoop Dogg és hasonlók (úgy gondolom, egész biztos, hogy Snoop havi 3000-ért nem vizsgálgatna kannabisztermékeket;))

58 éves Dwight Blake, a New York-i Westbury-ből, aki a kutatást koordinálja, azt mondta, hogy mindenkinek, akinek eddig elmondtak a lehetőségről, azt válaszolta: „Velem számíthatsz!”

Dwight, aki egy engedéllyel rendelkező egészségügyi tanácsadó, elmondta a The Sun-nak: „Mindenki megőrül a kannabisz szívásért.

“És ha fizetnek is érte, hogy jóformán csak ezt csináld (meg egy kicsivel többet), akkor ez még inkább csábító.”

Mindenből, ami menő a piacon, kapni fog, hogy kipróbálja.

A díj részeként az értékelő havi legfeljebb 3000 dollár fizetést kap majd, meg egy halom kannabisz alapú finomságot.

Olyan embereket keresnek, akik ebben az iparágban influenszereknek tekintik magukat.

Minden olyan 18 évesnél idősebbek számára nyitva áll a pozíció, akik olyan amerikai vagy kanadai államban élnek, ahol törvényes a kannabisz fogyasztása.

A jelentkezéséhez a jelentkezőknek be kell nyújtaniuk egy rövid életrajzot vagy az önéletrajzukat.

Arra kérik a jelölteket, hogy akár egy önarcképet, akár egy linket egy 60 másodperces videóhoz csatoljanak, elmagyarázva, miért szenvedélyük a kannabisz.

Végül a webhely arra kéri a pályázót, hogy soroljon fel hat kannabisz becenevet, „csak hogy tudjuk, komolyan veszed ezt”.

És a legjobb része az egésznek? Az, hogy a saját otthonod kényelmében dolgozhatsz.

Ha többet szeretnél megtudni az állásról, vagy akár jelentkezni szeretnél azt itt teheted meg: kattints ide.

 

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom