körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Íme egy új semmitmondó tanulmány, csak hogy ne csak dicsérjék a kannabiszt…

Ez a tanulmány egy olyan vizsgálat eredményeit mutatja amire azt mondják, hogy nesze semmi fogd meg jól. A tanulmány ezekkel a mondatokkal végzőik: ‘Az csekély szilárdságú bizonyítékok azt sugallják, hogy a marihuána szívása társul a TGCT kialakulásával; a kapcsolat más rákos betegségekkel és a magasabb szintű használat következményei nem egyértelműek. A kizárólag marihuánát fogyasztókon végzett hosszú távú vizsgálatok segítenének tisztázni ezeket a kérdéseket…’ Szóval kitudja kiket vizsgáltak, hányan voltak, és hogyan szívták a kannabiszt, mert ha mellette dohányzik is az ember, vagy ép dohánnyal szívja, kb kitörölhetik a hátsójukat ezzel a tanulmánnyal… 😉 egyszerűen lehet ezt alátámasztani vagy épp megdönteni, ott vannak a jamaicai raszták, akik kis koruktól használják, ha azok zöme hererákos, akkor nincs több kérdésem…

Háromszorosára növeli a hererák kockázatát a marihuána | 24.hu

Háromszorosára növeli a hererák kockázatát a marihuána | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok