körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ez a kombináció annyira nyilvánvaló ötlet, hogy azt nemcsak már gyakorolják, hanem tanulmányozták is. Valójában a jóga többszörös előnyeit megduplázza a kannabisz. A jóga pihenést, lelki boldogságot és lelki tudatosságot teremt. A kannabisz ezt megkétszerezi. Segíthet a stressz, a fájdalom és a szorongás csökkentésében.

A kérdés az, hogy lehet e együtt csinálni őket?

A jó hír az, hogy azt is kimutatták, hogy a jóga, miközben “high-on” van az egyén, segít a testnek a kannabinoidok jobb feldolgozásában. Ez igaz, függetlenül attól, hogy magasabb CBD vagy magasabb THC tartalmú kannabiszt használt az adott személy.

Új bizonyítékok vannak arra is, hogy egy kis kannabisz a jóga előtt javíthat a jóga gyakorlat minőségén. Az tény, hogy a fű segít a meditációban. Ezáltal segít abban is, hogy jobban összpontosítsunk a jógára. Noha a sporttal foglalkozó tanulmányok során a kannabisz használatot a legtöbb esetben a hivatásos futókra és a futballistákra (NFL) összpontosították a figyelmet, ne felejtsük el a jógát se.

OLVASS TOVÁBB

Jóga és a kannabisz – #mke

Jóga és a kannabisz – #mkeKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok