körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Ez a kombináció annyira nyilvánvaló ötlet, hogy azt nemcsak már gyakorolják, hanem tanulmányozták is. Valójában a jóga többszörös előnyeit megduplázza a kannabisz. A jóga pihenést, lelki boldogságot és lelki tudatosságot teremt. A kannabisz ezt megkétszerezi. Segíthet a stressz, a fájdalom és a szorongás csökkentésében.

A kérdés az, hogy lehet e együtt csinálni őket?

A jó hír az, hogy azt is kimutatták, hogy a jóga, miközben “high-on” van az egyén, segít a testnek a kannabinoidok jobb feldolgozásában. Ez igaz, függetlenül attól, hogy magasabb CBD vagy magasabb THC tartalmú kannabiszt használt az adott személy.

Új bizonyítékok vannak arra is, hogy egy kis kannabisz a jóga előtt javíthat a jóga gyakorlat minőségén. Az tény, hogy a fű segít a meditációban. Ezáltal segít abban is, hogy jobban összpontosítsunk a jógára. Noha a sporttal foglalkozó tanulmányok során a kannabisz használatot a legtöbb esetben a hivatásos futókra és a futballistákra (NFL) összpontosították a figyelmet, ne felejtsük el a jógát se.

OLVASS TOVÁBB

Jóga és a kannabisz – #mke

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom