körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

2020 novemberében újabb két kenderház építését kezdtük meg Domaszéken. Egyre nagyobb az érdeklődés a kenderházak iránt, hiszen a természetes építőanyag, alacsony rezsi, a környezettudatos építkezés és a tudat, hogy egy olyan otthonban élhet a beköltöző, ami egészséges sokakat ösztönöz. Legyen a tiéd a domaszéki kenderház.

2021-es átadással építjük meg a két kenderházat, ami nettó 101 négyzetméter 3-4 szobás (függ a vevő igényétől), nappalis családi ház, amihez a nappaliból nyílik a 17 négyzetméteres, közvetlen kertkapcsolatos terasz, hiszen saját, külön kert is tartozik az épületekhez.

Érdeklődés esetén közvetlenül tőlem, Horesnyi Béla generálkivitelezőtől tudjátok megvásárolni, CSOK igénybevételére is van lehetőség.

Bár nem kell bemutatni, a kenderházak NEM könnyű szerkezetes épületek, és mentesek az un.: „Betegház Szindrómától”.

A magunk, a gyermekeink jövőjét és a környezetünket szem előtt tartva építjük meg házainkat. Célunk az átlagosnál jóval alacsonyabb rezsi elérése, amit korszerű megoldások alkalmazásával és gazdaságosan fenntartható hőszivattyúval – ami a fűtést és a melegvíz-ellátást biztosítja – valósítunk meg.

Domaszékre költöznél és egy egészséges kenderházban élnél csendes természetközeli környezetben? Itt a lehetőség! Érdeklődj nálam!

forrás:

Két újabb kenderház épül Domaszéken « Kenderhazepites.hu

Két újabb kenderház épül Domaszéken « Kenderhazepites.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok