körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A férfi szülei, a felesége és a fia is meghalt, míg ő börtönben ült. Harmincegy évvel ezelőtt elítéltek egy férfit az Egyesül Államokban, mert marihuánát adott el. Richard DeLisit akkor 90 év börtönre ítélték, most viszont több mint három évtizeddel az ítélethozatal után kiszabadult a börtönből – írja a Ladbible. A most 71 éves férfi kiszabadítása érdekében kampány indult The Last Prisoner Project címen, mivel az ügy az évek alatt elég nagy nyilvánosságot kapott, és egyre többen voltak, akik túlzónak találták az ítéletet. Az átlagos büntetési tétel ilyen esetekben 12-17 év szokott lenni az Egyesült Államokban, DeLisi azonban biztos benne, hogy őt kipécézte magának a bíróság, és azért bántak vele ilyen szigorúan, mert olasz származása miatt feltételezték róla, hogy egy helyi bűnszervezet tagja. Jótevői erőfeszítéseit végül siker koronázta, ám a férfi öröme így sem lehet teljes. Míg ő a börtönben ült, a szülei, a felesége és a fia is meghalt.

Egyszer élünk és biztos nem ezt érdemeljük! 🙏

OLVASS TOVÁBB

Kiszabadult a börtönből a férfi, aki marihuána miatt ült harminc évet | 24.hu

Kiszabadult a börtönből a férfi, aki marihuána miatt ült harminc évet | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok