körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

☝️🇭🇺🤔
Magyarország nem kannabisz-, csak elterelés-nagyhatalom!
(érdemes elolvasni az egész cikket, lentebb link hozzá)
#legalizálj

Becslések szerint 91,2 millió európai felnőtt (15–64 éves), avagy a korcsoport 27,4 százaléka próbálta legalább egyszer a kannabiszt élete során. Az elmúlt évben körülbelül 17,5 millió 15–34 év közötti fiatal felnőtt (a korosztály 14,4 százaléka) szívott vagy evett kannabiszt valamilyen formában.

A magyar rendőrség 2017-ben rendesen ráállt a marihuánára, a jelentés szerint hétszer nagyobb mennyiséget foglaltak le, mint az előző évben (2017-ben 3,5 tonnát, 2016-ban 0,5 tonnát).

A még fiatalabb, 15–24 éves európaiaknál nagyobb a kannabiszfogyasztás gyakorisága, az előző évben 18 százalék (10,1 millió) használta a szert, az előző hónapban pedig 9,3 százalék (5,2 millió). A rendőri kapacitások jelentős részét is a kannabisz ellenőrzésére fordítják Európában. A 2017-ben bejelentett 1,2 millió használattal vagy személyes használati célú birtoklással kapcsolatos bűncselekmény több mint fele ehhez a szerhez kötődött.

https://qubit.hu/…/magyarorszag-a-legszerenyebb-kannabiszfo…

Magyarország a legszerényebb kannabiszfogyasztó Európában, elterelésben viszont nagyok vagyunk - Qubit

Magyarország a legszerényebb kannabiszfogyasztó Európában, elterelésben viszont nagyok vagyunk – Qubit

Európában a magyar fiatalok szívják a legkevesebb füvet, intravénásan pedig már szinte csak dizájnerdrogokat tolnak. A kokain csúcsra ért Európában, a kábítószer-terjesztő hálózatok innoválnak és „uberizálódnak”, de a vegyipar is odateszi magát: minden héten új dizájne…KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok