körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Barcelona azt tervezi, hogy értékesítik a Camp Nou névadási jogait, hogy ezzel is segítsék a koronavírus-járvány elleni küzdelmet, most pedig fel is bukkant egy érdeklődő, ám nem biztos, hogy ilyenre gondoltak…

A Barcelona a Camp Nou történetében először kiárusítja a stadion névjogait, hogy a bevételből a koronavírus elleni harcot támogassa. Az első jelentkező máris befutott, név szerint Mike Tyson üzleti partnerének, Alki Davidnak a vállalata, a Swissx, ami marihuánát tartalmazó étrendkiegészítők és gyógyszerek gyártásával illetve forgalmazásával foglalkozik. Erről maga az üzletember nyilatkozott a BBC Sportsnak.

“A Camp Nou egy nagyszerű stadion, és mivel most különösen erre a területre koncentráltunk a vállalatunkban, így csodálatos ötletnek tűnik a névadás. A cégem egy olyan kannabisszal foglalkozó vállalat, amely Spanyolországon és az Európai Unión belül is vezető szerepet tölt be a legalizációs harcban. Hogy a Barcelona hírnevét hátrányosan érintené, hogy egy ilyen cég nevét viseli a stadionja? Nem tudom, de az biztos, hogy a világot az új ötletek éltetik.”

A katalán együttes a héten átruházta a Barcelona alapítványára a stadion névadási jogát, amelynek így az lesz a feladata, hogy szponzort találjon a Camp Nou számára a 2020/21-es szezonra.

forrás:

Marihuánás termékeket gyártó cég venné meg a Camp Nou névjogaitKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok