körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Ausztriában évente 2,5 milliárd eurós utcai eladási áron fogyasztanak kannabiszt. Ez attól függetlenül történik, hogy ez legális e vagy sem. Jelenleg ez a pénz a fekete piacot gazdagítja.

Ha a politika végre legális értékesítési pontokat hozna létre és megadóztatná ezeket az értékesítéseket, ez évi 500 millió eurós bevételt jelentene. Ezenkívül az adminisztrációt, a rendőrség munkáját és a bíróságokat is figyelembe véve további 500 millió euró szabadulna fel. Összességében évi 1 milliárd euró bevétel állna rendelkezésünkre.

“Ha elkülönítjük ezt a kannabiszadót és 5000 eurós támogatás formájában elköltenénk minden egyes osztrák háztartás napelemes berendezéseire, energiatárolására és elektromos mobilitására, akkor a következő 5 évben átállhatnánk 100%-ban napenergiára, és talán esélyünk lenne az éghajlati válság leküzdésére” magyarázza Andreas Troger  a„ Legalize Future” (legalizáld a holnapot) társaság tagja a Pamela Rendi Wagnerrel folytatott interjú során.

Kendertér - photo 1532765488483 62ff440ee4fd 1024x768

Greta Thunberg világosan megnevezte az éghajlati válság problémáját: “a házunk lángokban áll” Ez nem ijesztgetés, hanem a valóság. Közben nem csak a házunk áll lángokban, hanem a tüdőink is égnek. A klimatológus és az Amazonas szakértője, Donato Nobre a közelmúltbeli Amazon-tüzekkel kapcsolatban kijelentette: „A Titanic süllyed! Már ütközött a jégheggyel, és igen, süllyed. Késő van, hogy megakadályozzuk ezt. “, ami azt jelenti, hogy az amazóniai tüzek hozzájárulnak a globális időjárás változásához. Nem 2050-re, hanem a következő 2 évben saját bőrünkön érezni fogjuk a változást.

A “Legalise Future” videó formájában foglalkozott ezzel a problémával annak érdekében, hogy jobban felhívja a figyelmet az éghajlati válságra. “Az elkülönített kannabiszadó az első konkrét intézkedés lenne az éghajlati válság kezelésére, és az egész Európa számára modellként szolgálhatna” – magyarázza Andreas Troger.

Az északi sarkok folyamatosan olvadnak, ezáltal édesvízzel telítődnek a tengereink, minek következtében megváltozik a vizeink hőmérséklete, ez megváltoztatja a szelek kialakulását, ez megváltoztatja a globális időjárást, ez magas hőmérsékleteket eredményez amiket extrém viharok követnek, 200 km/órás szelek, elárasztott városok…stb magyarázza a videó!

 

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

 

Német nyelvű videó itt megtekinthető:


§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom