körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Jóisten jól megkeverte nyelvünket, ugyanis ma már egy nyelvet beszélők sem tudnak kommunikálni. Viszont ha valakivel rokon lélek vagy, akkor akár különböző nyelveket beszélve is megértitek egymást…

Személyem szerint nem szabad embereket olyanokért üldözni, bebörtönözni amivel soha senkinek nem ártott! Ezek az eszmék. Amikor rá akarunk másokra kényszeríteni általunk helyesnek vélt dolgokat. Alap emberi jognak kell lennie, hogy mindenki a saját belátása szerint élje életét és ne mindig azt keljen nézni, hogy mennyire felelünk meg az elvárásoknak, a környezetünknek.

Aki nem tud szeretetben, békében élni másokkal csak mert másképp gondolkodnak, azzal az emberrel van a gond. Az aki azt hiszi, hogy törvények egymásra kényszerítésével lehet elérni az együttműködő, fejlődő társadalmat azzal van a gond.

Az ember már csak ilyen, ha valamit tiltanak akkor azt akarni fogja még jobban. Főleg igaz ez a fiatalokra. Szóval nem tiltani kell őket a rossz dolgoktól, vagy legalábbis az általunk rossznak tartott dolgoktól, hanem mutatni a helyes, általunk helyesnek vélt utat…

Minél több törvény lesz annál több törvényszegő is. Törvények nélkül viszont anarchia lenne. Ez mind igaz, mind ahogy az is, hogy a fölösleges törvények nem kellenek. Megszabhatjuk hogyan kell viselkednie az egyéneknek egymással szemben, de azt nem, hogy az egyén saját életét hogyan élje!!!

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

 

Kendertér - 71278875 10156267448016104 2868311771679031296 o.jpg? nc cat=108& nc oc=AQmV9GsdsM2YjlxsFNy7fCPcRCnVRst1AYYEYvwIL bK6eVdM631f5URUG0klUVu77w& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok