körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Egy petrozsényi karanténba helyezett férfi feltehetően “vidámmá” szerette volna tenni a bezártságot, ezért marihuánát rendelt a legismertebb közösségi médián keresztül. Ugyan rendelnie még csak-csak sikerült, ám a kézbesítésnél már gondjai adódtak, így lebukott ő is és a dílere is. A Hunyad megyei csendőrség közleménye szerint egy közrendi járőr vette észre, hogy egy férfi próbál a csendőröket megkerülve bejutni az egyik intézményes karanténná átalakított petrozsényi hotelbe. A hatóságoknak végül sikerült feltartóztatniuk a férfit, akinek a táskájában két csomagba rejtve zöldes-barna anyagot találtak. A férfi később beismerte, hogy marihuánát próbált becsempészni az egyik karanténban lévő személynek, aki 70 lejt fizetett volna az anyagért. Nem ő az első, aki ilyennel próbálkozik. Nemrégiben egy Ilfov megyei csendőr buktatott le egy férfit, aki kenyérbe sütve akart drogot becsempészni egyik rokonának az intézményes karanténba.

forrás:

Megpróbált marihuánát rendelni az intézményes karanténba, de a díler lebukott a kiszállításkor

Megpróbált marihuánát rendelni az intézményes karanténba, de a díler lebukott a kiszállításkor

.

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom