körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy petrozsényi karanténba helyezett férfi feltehetően “vidámmá” szerette volna tenni a bezártságot, ezért marihuánát rendelt a legismertebb közösségi médián keresztül. Ugyan rendelnie még csak-csak sikerült, ám a kézbesítésnél már gondjai adódtak, így lebukott ő is és a dílere is. A Hunyad megyei csendőrség közleménye szerint egy közrendi járőr vette észre, hogy egy férfi próbál a csendőröket megkerülve bejutni az egyik intézményes karanténná átalakított petrozsényi hotelbe. A hatóságoknak végül sikerült feltartóztatniuk a férfit, akinek a táskájában két csomagba rejtve zöldes-barna anyagot találtak. A férfi később beismerte, hogy marihuánát próbált becsempészni az egyik karanténban lévő személynek, aki 70 lejt fizetett volna az anyagért. Nem ő az első, aki ilyennel próbálkozik. Nemrégiben egy Ilfov megyei csendőr buktatott le egy férfit, aki kenyérbe sütve akart drogot becsempészni egyik rokonának az intézményes karanténba.

forrás:

Megpróbált marihuánát rendelni az intézményes karanténba, de a díler lebukott a kiszállításkor

Megpróbált marihuánát rendelni az intézményes karanténba, de a díler lebukott a kiszállításkor

.KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok