Mike Tyson kannabiszt fogyasztott, mielőtt Roy Jones Jr. ellen harcolt volna: "Egyszerűen ez vagyok én"
körülbelül 3 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Mike Tyson elmondta, hogy kannabisz fogyasztott, közvetlenül mielőtt szombaton harcba szállt volna Roy Jones Jr. ellen, ez volt a ringbe való ünnepélyes visszatérése 54 évesen.

“Teljes mértékben igen” – mondta a harcot követő sajtótájékoztatón.

Tyson és Jones egy nyolcfordulós mérkőzés során döntetlennel zártak a Los Angeles-i Staples Centerben. A küzdelmet a WBC három korábbi bajnoka pontozta.

Az összecsapás után Tyson jelezte, hogy ismét fogyasztott, nyilvánvalóan közvetlenül azelőtt, hogy találkozott volna a médiával, hogy megvitassa a 15 évnyi kihagyást követő első harcát.

“Figyelj, nem hagyhatom abba a fogyasztást” – mondta. “Szívtam a harcok alatt. Egyszerűen szívnom kell. Sajnálom. Szmóker vagyok. … Minden nap szívok. Soha nem hagytam abba a szívást.”

A kiállításon vívott harc, ellentétben egy profi küzdelemmel, nyilvánvalóan adott némi mozgásteret Tysonnak. Az Önkéntes Doppingellenes Szövetség a küzdelem előtt tesztelte a harcosokat teljesítménynövelő szerek szempontjából, de állítólag a kannabisz nem szerepelt a tiltott anyagok listáján.

Tyson elmondta, hogy körülbelül kettő és fél évvel ezelőtt abbahagyta a kokain használatot, de kiderült, hogy ez nem igaz a kannabiszra – még a ringen belül sem.

Élőben nyilatkozata itt tekinthető meg: https://www.facebook.com/watch/?v=3197148123844867

“Egyszerűen ez vagyok én” – mondta. „Nincs negatív hatással rám. Egyszerűen én így csinálom, ilyen vagyok és így fogok meghalni. Nincs mit magyarázni. Nincs kezdet. Nincs vég.”

Segített a kannabisz szombat este elnyomni a fájdalmat?

“Nem, mindössze engem nyom el” – mondta. “Nem nyomja el a fájdalmamat.”

A viadal szórakoztató volt, Tyson fittnek és erőteljesnek bizonyult, és kemény ütéseket mért Jones testére. Ugyanakkor Jones is felvillantott néhány régi trükköt.

Homer és Marge legális kannabiszt árulnak a legújabb Simpsons epizódban

Bár Tyson azt mondta, hogy nem tudja, mennyi pénzt hozott a harc, de állította, hogy a nyereménye nem úgy lesz elköltve, mint a múltban, ugyanis a Forbes beszámolója szerint Tyson a karrierje során megszerzett 685 millió dollár nagy részét elherdálta.

“Célom van ezzel” – mondta. „Nem az egóm miatt vagyok itt. Az egóm fogja a pénzt, vesz néhány repülőgépet, néhány szép házat, fog egy csomó csajszit, és rendez néhány orgiát meg ilyesmi.”

“Most nem ez a helyzet. Az a srác csak olyan valaki volt, akinek lennie kellett. Végeredményben egy platform volt arra, hogy ma az legyek aki.”

Ami most Tysont érdekli, elmondása szerint, a családja, a galambjai, a ruhája és igen, a kannabisz. Ezek nem okozhatnak túl nagy fejtörést, ha figyelembe vesszük, hogy 2017-ben az egykori nehézsúlyú bajnok megalapította a Tyson Ranch kannabisz-társaságot.

Elmondása szerint, komolyan foglalkozik mással is: a jótékonysággal. Bár Tyson kevés konkrétumot közölt, elmondása szerint arra összpontosít, hogy segítsen a nála kevésbé szerencsés embereken.

Ezt az összecsapást természetesen a szórakoztató ipar egyéb nagyágyúi sem hagyhatták szó nélkül.

“Egy tökéletes világban misszionárius vagyok” – mondta. – “Egy tökéletes világban.”

A való világban Tyson elmondta, hogy ismét bokszolni tervez, talán Jones ellen egy visszavágón. Kifejezte érdeklődését olyan nehézsúlyú boxolók ellen vívott harcok iránt is, mint Tyson Fury, Anthony Joshua vagy Deontay Wilder.

De vannak más lehetőségek is.

“Talán teszünk valamit Franciaország déli részén” – mondta. “Monaco. Saint-Tropez-ben. Teszünk valamit odakinn, kihívjuk az egyik európai harcost odakint, vagy ilyesmit. Bármi lehetséges. A határ a csillagos ég.”

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom