körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Orvosi kannabisz és életvégi döntések

VII. Pécsi Hospice Palliatív Szimpózium

A szimpózium a palliatív ellátásban nemzetközi szinten nagy érdeklődést kiváltó témákat jár körbe. „Az orvosi kannabisz használata a palliatív ellátásban” c. szekció a kannabinoidok farmakológiájának alapjaival, az orvosi kannabisz használatának nemzetközi gyakorlatával és magyarországi lehetőségeivel foglalkozik, majd palliatív orvosoktól hallhatunk pro és kontra érveket.

Az „Életvégi kívánalmak és döntések” c. szekció nemzetközi és hazai kitekintést nyújt a betegek életvégi kívánságairól, majd bemutatásra kerülnek az előzetes egészségügyi rendelkezés hazai dokumentumai és a használatukkal kapcsolatos tapasztalatok. Workshop keretében lehetőség nyílik e dokumentumok gyakorlati alkalmazásának megismerésére.

Időpont: 2019. október 4. (péntek) 9:00-16:30

Részletes program:
http://www.aok.pte.hu/…/VII__Pecsi_Palliativ_Szipmozium_Pro…

Jelentkezés:
http://aok.pte.hu/hu/egyseg/almenu/40/526…

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom