körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Bár a kendermagot régóta fogyasztja az emberiség áldásos egészségügyi hatásai miatt, nálunk még mindig nem annyira terjedt el ennek a szuperételnek a felhasználása.

Pedig a kendermaggal érdemesebb lenne közelebbről is megismerkedni, hiszen amellett, hogy számos pozitív élettani hatása van a szervezetedre nézve, a fogyásban is rengeteget segíthet.

Védi a szívet, és rákmegelőző hatása van.

Ezek az aprócska magocskák rengeteg antioxidánst tartalmaznak, ezáltal segítenek a rák megelőzésében, de a szív egészsége szempontjából sem elhanyagolandó a fogyasztásuk: esszenciális zsírokat, többek között ómega-6 és ómega-3 zsírsavakat tartalmaznak, amelyek kordában tartják a vér koleszterinszintjét, és minimalizálják a szervezetben található gyulladásokat, ezáltal kedvezően hatnak a szív- és érrendszerre, azaz csökkentik a szívroham és a stroke kockázatát is.

OLVASS TOVÁBB

Tisztítja a bélrendszert, felpörgeti az emésztést: a kendermag csodálatos hatásai

Tisztítja a bélrendszert, felpörgeti az emésztést: a kendermag csodálatos hatásai

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom