körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Bár a kendermagot régóta fogyasztja az emberiség áldásos egészségügyi hatásai miatt, nálunk még mindig nem annyira terjedt el ennek a szuperételnek a felhasználása.

Pedig a kendermaggal érdemesebb lenne közelebbről is megismerkedni, hiszen amellett, hogy számos pozitív élettani hatása van a szervezetedre nézve, a fogyásban is rengeteget segíthet.

Védi a szívet, és rákmegelőző hatása van.

Ezek az aprócska magocskák rengeteg antioxidánst tartalmaznak, ezáltal segítenek a rák megelőzésében, de a szív egészsége szempontjából sem elhanyagolandó a fogyasztásuk: esszenciális zsírokat, többek között ómega-6 és ómega-3 zsírsavakat tartalmaznak, amelyek kordában tartják a vér koleszterinszintjét, és minimalizálják a szervezetben található gyulladásokat, ezáltal kedvezően hatnak a szív- és érrendszerre, azaz csökkentik a szívroham és a stroke kockázatát is.

OLVASS TOVÁBB

Tisztítja a bélrendszert, felpörgeti az emésztést: a kendermag csodálatos hatásai

Tisztítja a bélrendszert, felpörgeti az emésztést: a kendermag csodálatos hatásaiKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok