körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csak tudnám, ki számolta ki azt a 15 millió forintot…🤔

Házkutatást tartottak, amelynek során 3,7 kilogramm marihuánát találtak.

Az óbudai nyomozók több mint tizenöt millió forint értékű kábítószert foglaltak le a 38 éves budapesti férfi lakásán – írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2020. szeptember 3-án az esti órákban a Királyok útján lévő címre kimentek és az ott lakó 38 éves férfit elfogták. A rendőrök a lakásban kábítószerek porciózásához, adagolásához, csomagolásához szükséges eszközöket, valamint kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett digitális mérlegeket találtak. A kutatás során 3,7 kilogramm marihuánára bukkantak, amelynek egy része már ki volt porciózva, valamint a marihuánán kívül további 140 gramm növényi maradványt, két ecstasy tablettát, és egy LSD bélyeget, valamint több mint 500 ezer forintot is.

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Sz.Vilmost kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A házban tartózkodó T. László Sándort, és T. László Zsoltot a nyomozók szintén előállították, és a mintavételt követően – amely pozitív eredményt mutatott – kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak velük szemben. A két férfi szabadlábon védekezik. A lefoglalt – feltehetően kábítószernek minősülő anyagok – feketepiaci értéke az előzetes becslések alapján meghaladja a tizenötmillió forintot.

forrás:

15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le rendőrök a harmadik kerületben

15 millió forint értékű kábítószert foglaltak le rendőrök a harmadik kerületbenKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok