körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A legtöbb csapatnak hat, a Super Bowlt is figyelembe véve alig két hete ért véget az NFL-szezon, de máris megvan a holtszezon legfurcsább bűnügye:

A CLEVELAND BROWNS TÁMADÓFALEMBERÉT, GREG ROBINSONT 71 KILÓ MARIJUÁNÁVAL KAPCSOLTÁK LE A MEXIKÓI HATÁRON TEXASBAN.

Robinson, aki korábbi egyetemi csapattársával, Quan Brayjel csempészte a drogot, akár 20 évet is kaphat, mert szövetségi bűncselekményt követett el.

A texasi rendőrség által közölt információk szerint Robinsont és Brayt egy bérelt autóval állították meg a határon, amikor épp Mexikóból tértek vissza. Amikor átvizsgálták a kocsijukat, a csomagtartóban több sporttáskába rejtve bukkantak rá a 71 kiló marihuánára, ami mellett 3100 dollárt, egy digitális mérleget, 23 befőttesüveget és egy aludobozok zárására alkalmas eszközt találtak.

OLVASS TOVÁBB

70 kiló fűvel kapcsolták le az NFL-sztárt, 20 évet is kaphat

70 kiló fűvel kapcsolták le az NFL-sztárt, 20 évet is kaphatKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok