körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Paragon kriptopénz befektetői szeretnék visszakapni a pénzüket, de nem találják a kannabisz legalizálásért küzdő celebet, aki eltűnt a 12 millió dollárral még 2017-ben.

Az észak-kaliforniai kerületi bíróság a Davy v. Paragon Coin ügyében a befektetők csoportos perben szeretnék visszaszerezni a befektetett tőkéjüket. A károsultak arra hivatkoznak, hogy a kriptopénz kibocsátás valójában egy illegális értékpapír kibocsátás volt, ahol a befektetők joggal követelhetik vissza a befektetésük értékét. A bírósági tárgyaláson a vádlott nem jelent meg, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem adhatják be ellene a csoportos beadványt.

A Paragon érme 12 millió dollárnyi forrást gyűjtött össze az ICO során. A projekt célja az volt, hogy legalizálja a kannabisz iparágat egy megbízható, transzparens, blokklánc alapú rendszer segítségével, ahol az okos szerződések révén integráltá válik az amúgy megosztott szektor. A tervezett fejlesztések közül azonban egyelőre nem sok valósult meg.

A Paragon ICO mögött Jessica VerSteeg egy korábbi szépségkirálynő és valóság show szereplő állt a férjével, Egor Lavrovval együtt. Mellettük több média szereplő és influencer is szerepel a vádlottak padján, akik szintén nem voltak elérhetőek a tárgyaláson. Egy magát meg nem nevezni kívánt forrás azonban úgy nyilatkozott, nem kell senkinek aggódnia a per miatt, mivel a cég, a korábbi SEC büntetést már kifizette. Azt azonban nem tudni, hogy ez valóban így volt-e, a legutolsó információk szerint ugyanis a cég elmulasztotta mindezt időben befizetni.

A téma amúgy továbbra is érdekli a befektetőket. Az orvosi kender blokklánc alapú nyomkövetése mindenképpen hasznos és egyben izgalmas innovációnak ígérkezik. Főleg, ha van mögötte egy rendes cég ami a projektet kivitelezi.

forrás:

A kannabisz legalizálásért küzdő ex-szépségkirálynő 12 millió dollárral lépett le

A kannabisz legalizálásért küzdő ex-szépségkirálynő 12 millió dollárral lépett leKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok