körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A „HempWood” 20 százalékkal keményebb, mint a tölgy, és százszor gyorsabban növekszik. Fenntartható alternatíva keményfa bútorok, padlóburkolatok és egyéb termékekhez.

Most, hogy törvényes a kender termesztése az Egyesült Államokban, egy olyan ember, aki az elmúlt évtizedben kenderfa “keményfa” fejlesztésére törekedett, 6 millió dolláros gyárat épít a termék tömeges előállítása céljából.

Szabadalmaztatott, „HempWood” nevű terméke tömörített kenderpép, ami kender szálakból készül, melyet szójaalapú ragasztóval tartanak egybe.

Noha ez úgy tűnhet, mint a forgácslapok új változata, de nem az.

Kinézetre és tapintásra is olyan, mint a tölgy, de valójában 20 százalékkal erősebb, mint a híres keményfa. Százszor olyan gyorsan is növekszik. Bár egy tölgyfa felcseperedése legalább 6 évtizedig tart, a kendernek elég ehhez 6 hónap.

OLVASS TOVÁBB

https://magyarkannabiszegyhaz.hu/a-kender-lesz-az-uj-tolgy/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok