körülbelül 1 perces olvasmány

Csatlakozz te is a Legalizálj csapathoz! Magyarország Legalizál

Kedves oldalunkat kedvelő, követő, támogató! Mint láthatod napi szinten igyekszünk minél többet megtenni a közös ügy érdekében, de sajnos a mi erőforrásaink is végesek. A következő kérdésekkel fordulunk hozzád.

👉 Te mennyire gondolod komolyan ezt a folyamatot?
👉 Esetleg hajlandó lennél munkát fektetni ebbe az erőfeszítésbe a közös cél érdekében?

Idén mindenképp többet szeretnénk tenni az ügyért, de ehhez példátlan együttműködésre, összefogásra van szükség. Várjuk reakciódat itt hozzászólásban vagy üzenetben. Ha úgy érzed köztünk a helyed írj, és mi igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot.

UI: aki már jelezte hajlandóságát üzenetben azzal is felvesszük a kapcsolatot! Várjuk a mihamarabbi jelentkezéseteket. 😀

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom