körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozz te is a Legalizálj csapathoz! Magyarország Legalizál

Kedves oldalunkat kedvelő, követő, támogató! Mint láthatod napi szinten igyekszünk minél többet megtenni a közös ügy érdekében, de sajnos a mi erőforrásaink is végesek. A következő kérdésekkel fordulunk hozzád.

👉 Te mennyire gondolod komolyan ezt a folyamatot?
👉 Esetleg hajlandó lennél munkát fektetni ebbe az erőfeszítésbe a közös cél érdekében?

Idén mindenképp többet szeretnénk tenni az ügyért, de ehhez példátlan együttműködésre, összefogásra van szükség. Várjuk reakciódat itt hozzászólásban vagy üzenetben. Ha úgy érzed köztünk a helyed írj, és mi igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot.

UI: aki már jelezte hajlandóságát üzenetben azzal is felvesszük a kapcsolatot! Várjuk a mihamarabbi jelentkezéseteket. 😀

Kendertér - 87584021 2059369680876141 7027633104139321344 n.jpg? nc cat=106& nc sid=8024bb& nc ohc=J1Kdgq Y2BUAX8LSJIT& nc ht=scontent atl3 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok