körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

❗️A CBD lábgél forte a kannabidiol (CBD) és a természetes aktív kozmetikai összetevők innovatív kombinációja.
A speciális recept a fáradt lábak gondozására és hosszú távú frissesség elérésére szolgál. Sokféle aktív kozmetikai összetevőből álló, szinergetikus komplexe bontakozik ki teljes erejével. Az olyan összetevők, mint a vadgesztenye, az aloe, a mentol, a kámfor, az eukaliptusz, a ciprus- és a szegfűszeg-olaj, hűtik, tonizálják és elősegítik a vérkeringést, ami hosszú távon javíthatja a jólétet. Az aloe és a pantenol a gyakran száraz és viszkető bőrt is gondozza.

A siker szempontjából döntő jelentőségű, hogy a kötőszövet vagy az erek megerősödnek. A szőlőmagból származó oligomer procianidinek és a C-vitamin belsőleg erősítik a kollagén szerkezeteket, és így hatékony kozmetikai kezelésnek bizonyulnak a nehéz lábak számára. 💪

Ints búcsút te is a nehéz, fáradt lábaknak: https://kenderter.eu/termek/cbd-venengel-forte

Kendertér - 118645841 341898780553381 8216762047301658415 n.png? nc cat=105& nc sid=8024bb& nc ohc=W8sn2BpxXmoAX9vksv & nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok