körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Én a kendert szeretem, nélküle nincs életem!
Kender a föld megmentője, nélküle bolygónk lesz civilizációnk temetője!

Kender, Kannabisz, Marihuána, Fű, Ganja egyre megy, mint ahogy Idared, Jonagold, Starking, Pónyik, vagy épp a Vadóka alma fajta!

Ne üldözzük a természetet, mert pórul járunk! Helyette üldözzük az igazi bűnözőket!

Ültess kendert! 🌱💓

A földünket nem a felmenőinktől örököltük, hanem kölcsönbe kaptuk gyerekeinktől!

Lehet röhögni a klímaváltozáson, de akár fel is lehet fogni, hogy sebezhetőek vagyunk és a nemtörődömségünk lassan visszaüt, sőt már érezhető ez a hatás. Egy olyan tűz ami Ausztráliában pusztított napokig Magyarországgal egy pillanat alatt végezne.
A fosszilis tüzelőanyagok égetése, a műanyag ipar, a nagymértékű fakitermelés, a nagyüzemű állattenyésztés mind-mind lassan visszaszorítható lenne, ha váltanánk kender alapú iparra, és módosítanánk étkezési szokásainkat, életmódunkat. Nem is beszélve a nagy mennyiségű szén-dioxidról amit ez a növény élete során megköt és ezáltal kivon a légkörünkből!
Hiba azt hinni, hogy Magyarország kicsi ahhoz, hogy hatással legyen az ilyen folyamatokra!
Jó lenne majd egyszer úgy visszatekinteni hazánkra mint ami elsőként tett az ellen, hogy a földünk pusztuljon és kizsákmányolva legyen.

Csatlakozz a forradalomhoz! #legalizálj

💓 kender

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok