körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Igazán elegáns megoldást talált ki a Keep Labs a kannabisz tárolására, és a Las Vegasban zajló CES kiállításon innovációs díjat is kapott az eszköz. Azzal a különleges feltétellel, hogy a bemutatásakor egy szót sem ejthettek a kannabiszról. Még a posztereikről és szórólapjaikról is el kellett tüntetni a szót.

Az USA több államában, így a CES-nek helyet adó Nevadában is legális a marihuána, akárcsak az alkohol és a nikotin fogyasztása. A kiállítást szervező amerikai szövetség, a CTA eddig is távol tartotta a CES-től az e-cigarettákat, de a Keep díjazása azt jelzi, némiképp enyhült az álláspontjuk. Persze ez a kütyü nem a fogyasztást segíti.

OLVASS TOVÁBB

Okos drogtároló kapott díjat a CES-en, csak azt nem mondhatták el, mire jó

Okos drogtároló kapott díjat a CES-en, csak azt nem mondhatták el, mire jóKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok