körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Tucatnyi rendőrautó érkezett hétfőn délelőtt egy szombathelyi csarnoképülethez és a környező utcákban is a készenléti rendőrség rendőrei álltak.

Nagyszabású rendőrségi akció zajlott Szombathelyen, hétfőn reggel. Rendőrök özönlöttek el egy Csatár utcai üzemi csarnokot, egy gombgyár és egy autójavító műhely szomszédságában.

Meg nem erősített információnk szerint a külföldiek által bérelt üzemcsarnokban modern eszközökkel marihuánát termesztettek ipari mennyiségben.

Egy szomszédban dolgozó aszony elmondta, hogy ismeri a marihuána illatát és soha nem érzett ilyet a telepnél, sőt, ő mozgást sem látott az épületnél.

Egy férfi pedig azt mondta, hogy legalább negyven rendőrt látott, amikor a közeli műhelyhez érkezett. Kérdezte, hogy mi történt, de nem kapott rá választ.

Úgy tudjuk, hogy Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök is dolgoztak a területen, ami arra is utalhat, hogy egy általuk indított nyomozásban jutottak el a szombathelyi telephelyhez és mivel külföldi a bérlője a csarnoknak, ezért feltételezhető, hogy nemzetközi hálózat farmját számolták fel.

forrás:

Drogfarmot találhattak a rendőrök Szombathelyen, egy üzemi csarnokban

Drogfarmot találhattak a rendőrök Szombathelyen, egy üzemi csarnokbanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok