körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Letartóztattak egy nőt Louisiana államban, amikor bement az ashlandi börtönbe, hogy készpénzben kifizesse egy rab 5000 dolláros óvadékát, de a pénznek erős fűszaga volt.

Amikor az egyik felügyelő turpisságot szimatolt, átkutatta a 33 éves Stormy Lynn Parfait autóját, amíg a nő bent volt a börtönben. Az autóban többek között további 40 ezer dollár készpénzt, illetve száz darab gyógyszertablettát talált. Ez már el volt egy házkutatáshoz, ahol marihuánát, kokaint és újabb több száz tablettát találtak. És négy felügyelet nélküli gyereket, akiket átadtak a rokonaiknak.

A nő nyakába egész sor vádat zúdítottak a kábítószer-birtoklástól a terjesztési szándékon, illetve a kiskorúak előtti drogfogyasztáson át egészen a csempészáru börtönbe szállításáig. Az az AP híréből nem derült ki, hogy mi lett azzal a társával, akiért a fűszagú óvadékot letette.

forrás:

Fűszagú pénzzel fizette ki az óvadékot, letartóztatták

Fűszagú pénzzel fizette ki az óvadékot, letartóztattákKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok