körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Szégyen HVG! 🤬

Egy díleren keresztül jutottak el a nyomozók az érdi férfihoz, akinél 3 kiló kábítószert találtak. A férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, amit az érintett tagad.

Még májusban kaptak el egy érdi drogdílert, aki részletesen vallott a rendőröknek az általa elkövetett bűncselekményről, arról azonban mélyen hallgatott, hogy kitől vásárolta a kábítószert. A nyomozók azonban lépésről lépésre felkutatták az árus minden lehetséges kapcsolatát és eljutottak egy 50 éves férfihoz, akitől a gyanú szerint a drogot beszerezte – írja a police.hu.

A rendőrök kedden csaptak le a férfire a lakásában, a házkutatás során többnyire kiporciózva vagy alufóliába csomagolva, körülbelül 3 kilogramm kábítószergyanús “anyagmaradványt” találtak, emellett előkerült egy digitális mérleg, egy laptop, mobiltelefonok, valamint közel egymillió forint készpénz is.

A rendőrség A. Miklóst kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt vette őrizetbe és kezdeményezik a letartóztatását. A férfit kihallgatták, tagadja a bűncselekmény elkövetését.

forrás:

Három kiló drogot találtak egy érdi férfi házában

Három kiló drogot találtak egy érdi férfi házábanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok