körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Székely Sándor mogyoródi vállalkozó a magyar laposföld-mozgalom alapító vezéralakjaként tűnt fel a médiában, 2016-ban pedig kábítószer birtoklása miatt őrizetbe vette a rendőrség. A 24.hu ott volt a negyedik éve húzódó eljárás elsőfokú ítélethirdetésén, ahol perbeszédében az ügyész azt mondta, hogy a vállalkozó a telefonján levő fotók szerint minimum két évig termesztett otthonában kannabiszt.

A bíró Székely Sándort hat év fegyházbüntetésre ítélte, és nyolc évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Az is közrejátszott az ítéletben, hogy megbuherált villanyórával, vagyis lopott árammal működtette évekig az ültetvényt. 8 év 6 hónap lett volna a büntetés középértéke, de a bíróság enyhítő körülményként értékelte, hogy Székely nem követett el más bűncselekményt, ezt is megbánta, és sok idő telt el a bűncselekmény óta.

OLVASS TOVÁBB

Hat év fegyházat kapott kábítószer-birtoklás miatt a magyar laposföld-hívők vezetője

Hat év fegyházat kapott kábítószer-birtoklás miatt a magyar laposföld-hívők vezetőjeKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok