Az HBO kannabisz vállalatokkal áll össze, új TV sorozatot reklámozó, THC tartalmú gumicukrok értékesítése érdekében
körülbelül 3 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Az HBO kannabisz nagyvállalatokkal együttműködve reklámozza a kannabiszban gazdag gumicukrokat, aminek célja felhívni a figyelmet a jövő héten debütáló animációs sorozatra  – jelentette be a szórakoztatóipar óriása hétfőn.

A 10 mg THC tartalmú gumicukrokat a Kanha kannabisz vállalat készíti, és egyes kaliforniai kannabiszboltokban, valamint az Eaze hálózatán lesz elérhető. Mindegyik ízesítést úgy fejlesztették ki, hogy olyan hatást produkáljon, ami tükrözi az HBO Max-on  július 9-én kezdő „Elég Közel – Close Enough” című műsor négy főszereplő személyiségét.

„Nagyon felvillanyozó volt a csapatom számára és számomra is egy olyan kampány létrehozása, amely ennyire hitelesen adja issza az Elég Közel műsort” – mondta Peter Sherman, a HBO Max programmarketing alelnöke. „Mindegyik kampány elkészítésekor a célunk olyan élmény létrehozása a nézőközönség számára, amely valódi és izgalmas, és ez az együttműködés a Kanha-val a fején találja a szöget. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várhatjuk, hogy lássuk, a rajongók reakcióit.”

Ami a promócióban érdekes – azonkívül, hogy egy befolyásos, nemzetközi médiavállalat együttműködik a kannabisziparral – az, hogy úgy tűnik a sorozatnak semmi köze a kannabiszhoz. Ez egy felnőtt témájú komikus animációs műsor, amely olyan témákkal foglalkozik, mint a gyermekek nevelése és a karrier irányítása. A tréler még csak nem is említi a kannabiszt.

Tehát ehelyett inkább úgy fest, hogy az HBO egyszerűen felöleli a tévé nézéssel párhuzamos kannabisz fogyasztás kultúráját.

„A Kanha és a HBO Max közötti partnerség nagyszerű lehetőség arra, hogy az ízléses, díjnyertes kannabisz tartalmú gumicukrokat egy vadonatúj közönség számára mutassuk be” – mondta Cameron Clarke, a Sunderstorm anyavállalat vezérigazgatója. „Nem is számíthattunk játékosabb, szórakoztatóbb együttműködésre, amelyet bemutathatunk hűséges rajongóinknak. Örülünk, hogy partnerünk lehet a szórakoztatás egyik legnagyobb média óriása, hogy az új sorozatuk felnőtt karaktereit életre kelthetjük különböző ízű és profilú gumicukorkáinkkal.”

Az HBO így jellemzi az egyes kannabisz tartalmú gumicukrok ízeit, amelyek alapja a műsor karakterei:

JOSH: Jó apa, férj és jövőbeli világhírű videojátéktervező, Josh szeret az epres Indica gumicukorkáival lazítani.

EMILY: Emily logikus, szervezett, terveket sző – minden, ami a férjéről, Josh-ról nem mondható. Szerető anya és erős dolgozó nő, aki mindennel meg akar birkózni. Elfoglalt anyaként, Emily minderre képes az ananászos Sativa gumicukorkáival.

ALEX: Alex, aki neurotikus, Josh legjobb középiskolai barátja. A lakás gardróbszobájában él, amit Josh-al, Emily-vel, Candice-el és Bridgette-el (a volt feleségével, ami viszont számukra nem nagy ügy) oszt meg. Amikor Alex a gondolatok világában szeretne elveszni, laza marad és a görögdinnyés hibrid gumicukorkáit hívja segítségül.

BRIDGETTE: Bridgette egy elbűvölő közösségi média influenszer – legalábbis ő úgy gondolja. A „munka” inkább egy hobbi számára, amit a bulizások közé présel. Bridgette 1:1 arányú rózsaszín citrusos gumicukorkáival uralja a bulizást és a társadalmi szerepjátékot.

Roy Choy, az Eaze vezérigazgatója elmondta, hogy az HBO Max-szal folytatott együttműködés „hihetetlen izgalmas, és nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba kerüljünk a közönséggel”.

“Eaze a magas termékszabványokat és az ügyfelek számára nyújtott legmagasabb értéket képviseli, és örülünk neki, hogy a szórakoztatás egyik legnagyobb és legbecsesebb nevével működhetünk együtt” – mondta.

Az akció hétfőn kezdődik és július végéig tart, vagy addig, amíg van készlet. Jelenleg 20 kaliforniai kannabiszbolt forgalmazza a termékeket, és az Eaze kiszállítás útján kínálja őket Los Angelesben, San Franciscóban és San Diegóban.

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom