körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

😂😂😂

Egy komédiába illő jelenet folyományaként fenyeget börtönbüntetés egy 21 éves kelet-szlovákiai fiatalembert.

A szóban forgó 21 éves srác nem talált haza egy átmulatott este után, és véletlenül egy idegen családi ház bejáratán kezdett el dörömbölni. Miután senki nem nyitott neki ajtót, nem idegeskedett, ott helyben lefeküdt a lépcsőkre, és álomba szenderült. Miután felébredt, megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag levetett magáról pár ruhadarabot, és kipihenten távozott.

Miután a ház tulajdonosa, egy hölgy másnap megtalálta az otthagyott göncöket, értesítette a rendőrséget, akik átvizsgálták a ruhákat – azok valamelyikében pedig egy zöld növényi származékot tartalmazó zacskót találtak.

“A szakértői vizsgálat eredménye szerint 0,31 gramm marihuánáról , tehát tiltott tudatmódosító szerről van szó”

– közölte a TASR hírügynökséggel Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő. A rendőrségnek végül sikerült kinyomoznia a fiatalember kilétét.

Tiltott tudatmódosító szerek előállítása, birtoklása és kereskedelme miatt indult büntetőeljárás a 21 éves elkövető ellen, akit emiatt két évig terjedő szabadságvesztés fenyeget.

forrás:

Idegen lábtörlőn aludt el a fiatal srác, amikor pedig felébredt, ott felejtette a marihuánáját

Idegen lábtörlőn aludt el a fiatal srác, amikor pedig felébredt, ott felejtette a marihuánájátKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok