körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Készülj fel egy olyan úttörő kampányra, minek neve Kannabisszal a COVID Ellen (Cannabis Against COVID-CAC), és amit Coloradóban indítanak két céllal: megváltoztatni a kannabiszpolitikát, és közben több millió dollárt gyűjteni a COVID-19 elleni küzdelem támogatására. 👏💓 Kendertér

Miért pont Coloradóban? Talán pont azért, mert ott a törvények nem engedélyezik a rekreációs célú kézbesítést 2021-ig.

A Kannabisz a COVID Ellen ezt akarja megváltoztatni. A csoport azt tervezi, hogy petíciót nyújt be az állam felé, hogy Colorado-szerte azonnal legalizálják a rekreációs kannabisz házhoz szállítását. Terveik szerint minden egyes szállításhoz hozzáadnak egy ideiglenes 20 dolláros pluszdíjat, amely közvetlenül a COVID segélyügynökségekhez kerülne.

Így fest a CAC-logika: Coloradóban átlagosan naponta 25 000 szer vásárolnak kannabiszt, és a minden egyes szállításhoz hozzácsapott 20 dollár pluszdíj napi 500 000 (vagy annál is több) dollárt produkálhat. Ez pillanatnyilag egy olyan iparágon is segíthetne, amelynek forgalma jelenleg, a csoport becslései alapján, 69 százalékkal csökkent. A küzdelemhez szükséges pénzeszközök összegyűjtése mellett a CAC kampány munkahelyeket is menthetne meg egy olyan iparágban, amely több mint 44 000 embert foglalkoztat Coloradóban.

A csoport Facebook oldala itt érhető el: https://www.facebook.com/CannagainstCovid/

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok