körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Mohácsi Járásbíróság május 14-i tárgyalása mellőzésével meghozott büntetővégzésében az elsőrendű és másodrendű vádlott férfiakat bűnösnek mondta ki kábítószer birtoklásának bűntettében. Ezért az elsőrendű vádlottat 2 év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett, a másodrendű vádlottat 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A bíróság az elsőrendű vádlott által előzetes fogvatartásban töltött időt – a szabadságvesztés végrehajtása esetén – a büntetésbe beszámítani rendelte.

A bíróság rendelkezett az eljárás során lefoglalt bűnjelekről és az elsőrendű vádlottat 214.197 forint, a másodrendű vádlottat 449.485 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte.

A vádirat szerint az elsőrendű vádlott 2018. szeptember 11-e előtt egy Baranya megyei település tanyájának körbekerítetlen területén, és annak közvetlen környezetében, valamint a lakóhelyén saját fogyasztásra kannabiszt termesztett.

OLVASS TOVÁBB

Kannabiszerdőt lepleztek le Baranyában | pecsma.hu

Kannabiszerdőt lepleztek le Baranyában | pecsma.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok