körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Miben gondolkodhat az, aki nem hagyományos házat akar építeni? Készház, passzívház, szalmaház, petpalackház, bontott téglaház — hogy csak párat említsünk a betonos-téglás-hagyományos szigetelésű házakat leváltó alternatív lehetőségek közül. De ne feledkezzünk meg a kenderről sem! Nálunk még ugyan nem mindennapos a kenderház, de Ausztráliában például nemrég egész kenderház falu épült.

Elsőre talán a zsák, a kötél vagy a jó öreg farmer jut az eszünkbe, amikor az ipari kender felhasználási területeire gondolunk, na meg nyilván valami egészen más, amiről e cikk keretein belül nem tisztünk szólni, az azonban nem, hogy akár a házunk is épülhet kenderből. Pedig ez a lehetőség mennyi mindenre tekintettel van: természetre, klímára és még a tartósságra is.

OLVASS TOVÁBB

Kendert a házba!

Kendert a házba!KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok