körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A műanyagok jelentette probléma nem szűnik, még annak ellenére sem, hogy egyre több és több ember, valamint szervezet ismeri fel a veszélyességét. Jelenleg évente mintegy 8 millió tonna műanyag landol a tengerekben és az óceánokban, ami súlyos ökológiai katasztrófához vezet.

A kezünkben fekszik a megoldás, méghozzá az újrahasznosítás. Akkor mire ez a nagy hajcihő? Pontosan az a gond ezzel is, mint a műanyaggal, magával.

Ennek az anyagnak a létjogosultsága az olcsóságában és a könnyű használhatóságában rejlik. Az ember csak elveszi, használja, és elhajítja. Ez így könnyű és kényelmes, és az ember bizony nagyon szereti ezt a kombinációt. Az újrahasznosítás azonban se nem könnyű, és nem is kényelmes, vagyis erőfeszítést kíván tőlünk. Így pedig a felhasznált műanyagoknak csak a töredéke hasznosul újra (arról már nem is beszélve, hogy egy részük nem is alkalmas erre a folyamatra).

OLVASS TOVÁBB

Készüljön kenderből a műanyag

Készüljön kenderből a műanyagKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok