körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kalocsai nyomozók kábítószer birtoklása bűntettével gyanúsítják a 31 éves hajósi férfit.

Névtelen bejelentés érkezett a Kalocsai Rendőrkapitányságra, miszerint Hajóson, egy kertes ház udvarában valaki marihuánát termeszt. Az információt a rendőrök 2020. július 15-én ellenőrizték, és az ingatlant átvizsgálták. A kutatás eredményeként 9 tő kábítószergyanús növényi egyedet találtak.

Az intézkedés során kiderült, hogy a ház tulajdonosának egy másik ingatlan is a felügyelete alatt áll. A férfi a testvére lakaltan házában is kábítószer-termesztésre rendezkedett be. Itt a nyomozók 12 tő kábítószergyanús növényi egyedet, valamint palántaneveléshez kialakított termesztősátort foglaltak le.

A kalocsai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 31 éves hajósi lakost kábítószer birtoklása bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt. A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, elmondása szerint saját fogyasztásra termesztette a növényeket.

forrás:

Két kertben is termesztett marihuanát a hajósi férfi | BAON

Két kertben is termesztett marihuanát a hajósi férfi | BAONKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok