körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Nem tudta a főbérlője, hogy mi van horgászbot tokjában.

Az elmúlt években több érdekes történetet is hallottunk, hogy a megjelenése idején BitCoint vásároltak hogyan vesztettek el mesés vagyonokat a virtuális pénztárcáik elkeverésével vagy kidobásával. Most egy ennél sírva nevetősebb sztorival állt elő a The Irish Times, állítása szerint a füvet termesztő Clifton Collins 53,6 millió euró, durván 18,129 milliárd forint piszkos pénztől esett el abszurd körülmények között.

A jelenleg 49 éves Collins 2011 és 2012 között összesen hatezer darab BitCoint vásárolt a fűtermesztésből szerzett pénzével, akkoriban a pénzhelyettesítő eszköz árfolyama 4-6 dollár körül volt. Először az összeset egy virtuális pénztárcában tartotta, ám a hackerektől való félelmében tizenkét tárca között szétosztotta a pénzt, a kódjaikat kinyomtatta egy A4-es papírlapra, majd azt

OLVASS TOVÁBB

Kidobták a kukába a fűtermesztő 18 milliárdját

Kidobták a kukába a fűtermesztő 18 milliárdjátKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok