Bob Marley fia új kannabisz termelési központ létrehozásán gondolkodik
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy induló kannabiszcsoport, amelynek befektetői között szerepel a reggae koronázatlan királyának, Bob Marleynek, a fia is, Buffalo-t fontolgatja egy olyan kannabisz termesztő létesítmény helyszínének, amely több mint 50 embernek adhat majd munkát a város tisztviselői szerint.

A New York-i székhelyű Ace Ventures LLC, egy kisebbségi és női tulajdonú startup képviselői június 15-én találkoznak Buffalo fejlesztésért felelős vezetőivel. Az Ace 100 000 négyzetméteres, 25 millió dolláros kannabisz kutatás-fejlesztési és termelési központot fontolgat, ami az állam közelmúltban legalizált szabadidős kannabisz értékesítéshez kötődik.

Az Ace Ventures partnerei között szerepel Rohan Marley, Bob Marley fia; Kareem “Biggs” Burke, a Jay-Z Roc-A-Fella Records társalapítója; Dan Fireman, a bostoni Fireman Capital Partners alapítója; és Gee Roberson, a BPG Music társalapítója.

Carlos Santana saját kannabisz vállalkozásba kezd

Olyan városokat is szemügyre vesznek majd, mint Rochester és Syracuse, a döntés várhatóan július végére várható.

Az Ace Ventures nem az egyetlen vállalat, amely Buffalo-ra mint lehetséges kannabisz kutatás-fejlesztési/termelési központra tekinti. Brad Termini Zephyr Investments LLC 200 millió dolláros létesítményt javasolt a Buffalo Lakeside Commerce Parkban.

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok