Bob Marley fia új kannabisz termelési központ létrehozásán gondolkodik
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Egy induló kannabiszcsoport, amelynek befektetői között szerepel a reggae koronázatlan királyának, Bob Marleynek, a fia is, Buffalo-t fontolgatja egy olyan kannabisz termesztő létesítmény helyszínének, amely több mint 50 embernek adhat majd munkát a város tisztviselői szerint.

A New York-i székhelyű Ace Ventures LLC, egy kisebbségi és női tulajdonú startup képviselői június 15-én találkoznak Buffalo fejlesztésért felelős vezetőivel. Az Ace 100 000 négyzetméteres, 25 millió dolláros kannabisz kutatás-fejlesztési és termelési központot fontolgat, ami az állam közelmúltban legalizált szabadidős kannabisz értékesítéshez kötődik.

Az Ace Ventures partnerei között szerepel Rohan Marley, Bob Marley fia; Kareem “Biggs” Burke, a Jay-Z Roc-A-Fella Records társalapítója; Dan Fireman, a bostoni Fireman Capital Partners alapítója; és Gee Roberson, a BPG Music társalapítója.

Carlos Santana saját kannabisz vállalkozásba kezd

Olyan városokat is szemügyre vesznek majd, mint Rochester és Syracuse, a döntés várhatóan július végére várható.

Az Ace Ventures nem az egyetlen vállalat, amely Buffalo-ra mint lehetséges kannabisz kutatás-fejlesztési/termelési központra tekinti. Brad Termini Zephyr Investments LLC 200 millió dolláros létesítményt javasolt a Buffalo Lakeside Commerce Parkban.

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom