körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Legalizálnád???

hasonlítsuk csak össze az alkoholt (amely legális) és a kannabiszt (mely még mindig illegális) és dönts el magad…

1. FÜGGŐSÉG

A kannabisz nem addiktív (maximum pszichikailag mint a szerelem), holott az alkohol fizikai és pszichikai szempontból is nagyon addiktív. (fizikailag addiktív – a test függ tőle).

A kannabisz használóknak mindössze 10%-a szenved függőségben, alkohol esetében viszont 35%

2. TÚLADAGOLÁS

Gyakorlatilag lehetetlen túladagolni valakit kannabisszal, mert egy embernek olyan nagy mennyiséget kellene elfogyasztania, hogy hamarabb alszik el tőle, minthogy azt a mennyiséget elfogyassza.
Addig az alkohol még aránylag kis mennyiségben is halálos lehet, ki ne hallott volna már gyomormosásról egy ivós estét követően.

3. HALÁLOZÁS

Minden 19. percben valaki meghal az alkoholtól, míg kannabisztól eddig egyetlen ember sem halt meg … meglepődtél?

4. EGÉSZSÉGÜGYI ELŐNYÖK

már bebizonyosodott, hogy a kannabiszt számos betegség gyógyítására használják, méghozzá eredményesen!

Azonkívül segít a stressz elviselésében. Ősidők óta fájdalomcsillapítóként is használják… Míg az alkohol szívrohamot okozhat azáltal, hogy növeli a koleszterinszintet, roncsolja a fogakat és még folytathatnám…

5. KREATIVITÁS

a kutatások azt találták, hogy a kannabisz javítja a képzelőerőt, míg az alkohol jóformán csak agressziót okoz…

6. SZOCIÁLIS HATÁS

míg az alkohol már rengeteg családot tett tönkre és még több embert juttatott akár az utcára, addig a kannabiszról ez nem mondható el. Aki csak kannabisz fogyasztó az tiszteli önmagát és az életet és nem züllik! Azzal hogy egyenértékűvé tesszük a heroinnal, maximum annyit érünk el, hogy a fiatalok mosolyogva nyúlnak kemény drogok felé miután látták, hogy a kannabisztól minden csak viccesebb…

Most fejtsd ki, hogy az alkohol miért legális és a kannabisz miért illegális? Már nincs kommunizmus, sem fasizmus az emberek gondolkodását nem lehet kordában tartani elrettentéssel.

Tényleg a gyógyszeripar és a hatalom játékszerei vagyunk és ezt megtűrjük? Megtűrjük, hogy keményen dolgozunk nap nap után a megélhetésért, hogy miután mindent kifizetünk, beleértve az adókat, semmi sem marad a zsebünkben és még akkor bujdosva retteghetünk, mert akármikor elvehetik a szabadságunkat csak azért mert kedvelünk egy gyógynövényt?

 

Kendertér - 71387597 181829352981061 1619478407492403200 o.jpg? nc cat=100& nc oc=AQmQYPVWyangiBjbAwwssWk1vNdhP5IL6ZHY7TvtxsCHckNIn4ZS4EGDAAFRwGELaWI& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok