körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A rendőrök is meglepődtek azon, milyen profi körülmények közt termesztették a kannabiszt, vagyis a vadkendert egy rákosmenti háznál. A palánták speciális szekrényekben, a kifejlett, már fás növények pedig a kertben cseperedtek. Jó pénzt hozhatott a tulajdonosának, addig, amíg le nem bukott.

A nyomozók a kertben és a házban is találtak marihuánát; a gyanú szerint a férfi speciális berendezésekkel termesztett kannabiszt. A rendőrök 59 tő kifejlett kannabiszt és 12 tő palántát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály és a BRFK 17. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói közös felderítést követően, október 7-én délután rákosmenti házában elfogták a 39 éves O. Zoltánt, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi kannabisznövényeket termeszt.

OLVASS TOVÁBB

Profi kannabisz-ültetvényt lepleztek le Budapesten, mobilszekrényekben nőtt a kábítószernek való növény | Kékvillogó

Profi kannabisz-ültetvényt lepleztek le Budapesten, mobilszekrényekben nőtt a kábítószernek való növény | KékvillogóKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok