körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Hétfőn állítják bíróság elé azt a tatabányai férfit, aki anyjával is füvezett, de el is adott az anyagból.

A vádlott 2018-ban két fóliasátort állított a tatabányai házának udvarára, ahol kendert termesztett. A férfi a növényeket októberben leszüretelte, amely után egyrészről édesanyjával együtt szívott is belőle, valamint elfogásáig több alkalommal 20 grammnyi füvet adott el egy ismerősének. Ő az első két alkalommal fúrógép és házimozi javításáért kapta a vádlottól a cuccot, ezt követően viszont alkalmanként 40.000,- Ft-ot fizetett a termesztőnek.

A rendőrök azév november 21-én csaptak le a vádlottra, annak ingatlanáról több, mint 1 kiló kannabiszt foglaltak le, amelynek hatóanyag tartalma a jelentős mennyiség alsó határának a 94,66%-a.

Hétfőn a bíróság két tanú meghallgatását tervezi, az ügy jelenlegi állása szerint ítélet is várható.

forrás:

TATABÁNYAI

TATABÁNYAI “FÜVES” CSALÁD: Az anyjával szívta füvet a díler, hétfőn elitélhetik

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom