körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Hétfőn állítják bíróság elé azt a tatabányai férfit, aki anyjával is füvezett, de el is adott az anyagból.

A vádlott 2018-ban két fóliasátort állított a tatabányai házának udvarára, ahol kendert termesztett. A férfi a növényeket októberben leszüretelte, amely után egyrészről édesanyjával együtt szívott is belőle, valamint elfogásáig több alkalommal 20 grammnyi füvet adott el egy ismerősének. Ő az első két alkalommal fúrógép és házimozi javításáért kapta a vádlottól a cuccot, ezt követően viszont alkalmanként 40.000,- Ft-ot fizetett a termesztőnek.

A rendőrök azév november 21-én csaptak le a vádlottra, annak ingatlanáról több, mint 1 kiló kannabiszt foglaltak le, amelynek hatóanyag tartalma a jelentős mennyiség alsó határának a 94,66%-a.

Hétfőn a bíróság két tanú meghallgatását tervezi, az ügy jelenlegi állása szerint ítélet is várható.

forrás:

TATABÁNYAI

TATABÁNYAI “FÜVES” CSALÁD: Az anyjával szívta füvet a díler, hétfőn elitélhetikKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok