körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Hexo Corp. kannabisz társaság célja az új 28 grammos termékkel az illegális piaci árak alá menni, amely így egy dollárral kevesebbe kerül majd grammonként, mint az illegális beszerzéssel.

Hexo elmondása szerint a termék Quebec kannabiszüzleteiben kerül majd forgalomba 125,70 dolláros áron adóval együtt, vagyis grammonként 4,49 dollárért.

A Kanadai piackutatásból származó adatokon alapuló statisztika legfrissebb elemzése alapján, egy gramm kannabisz átlagára 7,37 dollár volt a harmadik negyedévben, úgy hogy a legális fű ára 10,23 dollárra és az illegális fű ára 5,59 dollárra esett vissza.

A Hexo vezérigazgatója, Sebastien St-Louis elmondta, hogy az Original Stash márkanéven feltüntetett termék azon kanadaiak felét célozza, akik egy évvel a legalizálás után továbbra is az illegális piacról vásárolnak füvet.

Elmondása szerint, különböző okok miatt képes a Hexo cég 28 grammnyi kannabisz terméket kínálni ezen az áron, mint például kevesebb műanyag csomagolóanyag szükségeltetik nagyobb mennyiségek csomaglására, továbbá megnövekedett gyártási kapacitás és a quebeci alacsonyabb vízenergia-költségek.

Az Original Stash nevű termék 12-18% THC tartalommal bír, mondta a cég. Csütörtökön kezdik a forgalmazását Quebecben.

A 28 gramm sokkal nagyobb kiszerelés, mint ami a kanadai legális piacon szokásos, bár a feketepiaci eladók gyakran nagyban árusítanak és árengedményekkel is szolgálnak.

Hexo elmondása szerint, közreműködik a Quebec tartományi kannabisz társasággal az árképzési stratégián, és tárgyalásokat folytat más provinciákkal és területekkel.

A quebeci monopol kannabiszkereskedő több száraz virágzat termékkel rendelkezik, aminek az ára kevesebb mint 6 dollár / gramm, ez lesz azonban az első 5 dollár alatti.

forrás: https://globalnews.ca/news/6038415/hexo/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok