körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.
!!!PETÍCIÓ!!! A magyar betegeknek is legyen joga az orvosi kannabiszhoz !!!PETÍCIÓ!!!
 
Szégyen, hogy a magyar betegeknek és hozzátartozóiknak el kell hagyniuk hazánk területét ahhoz, hogy az orvostudomány innovációihoz hozzáférhessenek. Ez még az alaptörvénnyel is ellentétes, hiszen egy magyar beteget jelenleg a hatályos jogszabályok megfosztanak a gyógyuláshoz és a tünetei enyhítéséhez való jogától. Nem tűrhet halasztást a jogi akadályok elgördítése!
 
Szerencsére a világban jelentős előrelépéseket tesznek a kérdésben, hiszen többek között az ENSZ épp eltávolítja a kannabiszt a különösen veszélyes kábítószerek listájáról. Felháborító módon a magyar kormány egyedüli EU-s tagállamként még a listáról való átsorolást is próbálta akadályozni (sikertelenül) pusztán azért, hogy a régen megbukott “nixoni drogháború” értelmetlen logikáját követhesse. Teszi mindezt az a végtelenül cinikus és álszent kormány, aminek tagjai sorra buknak le a kérdésesnél kérdésesebb történetekkel…
 
Ennek a petíciónak a célja, hogy végre szembesítsük a döntéshozókat az egyértelmű népakarattal (62%-os támogatottság), és a megfelelő reformok mielőbb megvalósulhassanak – a kannabisz orvosi alkalmazása elől minden jogi akadály elgördüljön.
 
Ha te is úgy gondolod, hogy a magyar betegeknek is joga kell legyen hozzáférni az orvostudomány bizonyítottan hatásos innovációihoz, akkor írd alá a petíciónkat! Megosztással pedig segíts, hogy minél többen támogathassák a célkitűzésünket!
 
https://szabad.ahang.hu/petitions/a-magyar-betegeknek-is-legyen-joga-az-orvosi-kannabiszhoz

A magyar betegeknek is legyen joga az orvosi kannabiszhoz!

A magyar betegeknek is legyen joga az orvosi kannabiszhoz!KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok