körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Amerikai idő szerint április 20-án délután 4 óra 20 perckor (ha jól számolom, magyar idő szerint ez keddre virradólag 1:20) indít élő DJ-streamet Snoop Dogg (vagyis DJ Snoopadelic), hogy ezzel ünnepelje meg, hogy már digitálisan is kiadták Dr. Dre The Chronic c. klasszikus albumát, illetve persze április 20-át, ami a nemzetközi sztónerek évi piros betűs ünnepe.

Április 19-tól kizárólag a Tidalen válik először hivatalosan digitálisan elérhető Dr. Dre 1992-es debütáló albuma, majd április 20-tól felkerül mindenhová. Ez a lemez volt az, ami igazán beindította annak idején Snoop karrierjét, hiszen a dalok nagyrészében közreműködőként vett részt.

20-án egyébként több kanabisz tematikájú projekt indul még el. A Netflixen debütál a nemrég Budapesten is járt énekesnő, Kelis új főzős műsora, amelyben kifejezetten marihuánás ételekről lesz szó, illetve Wiz Khalifa is egy saját DJ-szettel készül.

forrás:

Snoop Dogg élőben DJ-zik majd az Instagramon, hogy megünneplje a 420-at

Snoop Dogg élőben DJ-zik majd az Instagramon, hogy megünneplje a 420-atKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok