körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓

A legendás Bob Marley nem csupán a reggae legismertebb arca, de az életét is legendák övezik, a zenéje pedig rengeteg emberre van hatalmas hatással még most is. Ma lenne 75 éves, ezért most bemutatjuk az életének legfontosabb mozzanatait, és hogy hogyan is lett egy igazi ikon.

A reggae stílus leghíresebb előadója, Bob Marley mindössze 36 évet élt, de csupán ennyi idő alatt is maradandót tudott alkotni, hiszen például a ‘No Woman No Cry’, ‘Buffalo Soldier’, ‘One Love’, ‘I Shot The Sheriff’, ‘Is This Love’, ‘Jamming’ és a ‘Could You Be Loved’, című slágereknek köszönhetően igazi szupersztár lett, és világszerte több mint 20 millió albumot adott el

OLVASS TOVÁBB

Szeretet. Béke. Szabadság. – Ma lenne 75 éves Bob Marley

Szeretet. Béke. Szabadság. – Ma lenne 75 éves Bob MarleyKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok