A daganatmentesség tizedik évfordulóját ünnepelve
körülbelül 3 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Mykayla ma ünnepli a daganatmentességének tizedik évfordulóját!!!

Családja a következő mondattal közölte az örömhírt: „Köszönöm mindenkinek, hogy szeretitek a lányomat, és jó energiát, gyógyító hangulatot és pozitív hullámokat sugároztok családunk felé, amik mindvégig segítettek bennünket oda jutni, ahol ma vagyunk.”

Az anyuka elmondása alapján nem is lehetnének boldogabbak Mykayla esetének végkimenetelét illetően, amit teljességgel meg is értünk. Ezután pedig hozzáteszi, hogy kannabisz nélkül ez nem is sikerülhetett volna. A követőiket arra kéri, hogy továbbra is küzdjenek a tilalom megszüntetése mellett, mert amíg nem látszik a tilalom vége, a rákos gyerekek soha nem fognak biztonságosan hozzáférni a Mykayla életének megmentéséért és egy évtizednyi remisszióért felelős gyógyszerhez.

Béke és szeretet, ezekkel a szavakkal búcsúzik az anyuka.

Röviden Mykayla-ról

A bátor Mykayla Comstock (aka Brave Mykayla) abban szeretne segíteni, hogy változzon a gyermekkori rák megközelítése. Mykayla kannabiszt használ gyógyszerként. A teljes növény kivonatolásával készült kannabiszolajat kezdte el használni, hogy segítse a leukémiáját remisszióba szorítani. Jelenleg továbbra is használja a kannabiszt, hogy segítsen neki enyhíteni a szükséges kemoterápia protokoll gyengítő hatásait, és sikeresen. Mykayla és családja beszélni szeretne róla, terjeszteni az igét, felhívni a figyelmet és tudatni mindenkivel, hogy a ráknak nem kell annyira ijesztőnek lennie!

Hogyan segített a kannabisz a 19 betegségtől szenvedő kislányomon.

A család véleménye

Mykayla lenyűgöző előnyökben részesült a kannabiszterápiájából; a kezdetektől fogva nagyon minimálisan volt szükségünk a gyógyszergyártók gyógyszereire. Nem tapasztaltunk túlzott hányingert. Szerencsénk volt, hogy nem kellett állandóan fertőzéseket tapasztalnunk. Vérsejt- és immunsejtszáma mindvégig látványos volt; orvosai bevallották, hogy z esettől “zavarodottak”. Egyes onkológusai és ápolói nem fogadták el döntéseinket, mások igen; Minket szülőként nem különösebben érdekelt a dolog. Láttuk, mi az, ami beválik. Ez az erőteljesen gyógyhatású növény áldás volt Mykayla számára utazása során. Bármilyen típusú rákkal küzdő gyermekek számára lehetővé kell tenni a kannabisz pozitív előnyeihez való hozzáférést; A szülőknek tisztában kell lenniük a gyógyszerek alternatíváival. Megosztjuk Mykayla történetét azzal a reménnyel, hogy ti is jobb belátásra tértek. Köszönjük, ha követted Mykayla utazását. Segíts terjeszteni az igét.

Az orvosok véleménye

Mykayla orvosai szerint jelenleg kisebb az esélye egy másodlagos rákos megbetegedésnek, mivel 2012-ben az agy besugárzását kannabiszolajra cserélte.

“Néhány szóban említést kell tenni a gyermekeknél alkalmazott sugárterápia esetleges mellékhatásairól és annak kockázatairól. A besugárzás károsíthatja az agyalapi mirigyet (hypophysist), amelynek következtében növekedési zavar, a látás elvesztése és tanulási problémák léphetnek fel. Emellett az agy gyermekkorban történő besugárzása megnöveli második daganat kialakulásának kockázatát is.” – olvasható a daganatok.hu oldalon

Vajon hány ehhez hasonló eset létezik itthon is? 

Sajnos a törvényhozóink és egyes honfitársaink ezeket nem veszik figyelembe, és inkább hagyják meghalni az ehhez hasonló betegségekben szenvedő embereket, sokszor gyermekeket.

Pedig a számos bizonyítékra építve, teljességgel jogosan megállapítható, hogy ez is egy alternatíva, mint ahogy az is megállapítható, hogy amíg a betegeknek széles körben nem tesszük elérhetővé a kannabiszt, addig nem is tudhatják az adott betegek, hogy az rájuk nézve milyen hatással lenne.KENDERTÉR FACEBOOK
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok