körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ha közben folyamatosan rettegned kell a rendőröktől ne is csodálkozz… 🤓

Szívroham, szívelégtelenség és szabálytalan pulzus: ezt is okozhatja a kannabisz fogyasztás egy új amerikai tanulmány szerint.

2020-ra már sok ország és jó pár amerikai állam is legalizálta a marihuánát. Ez annak volt köszönhető, hogy a döntéshozók belátták: túl drága és túl nehéz már kriminalizálva tartani a kábítószert, ezért törvényileg biztosított keretek között kezdték el – az amúgy sok kutatás szerint relatíve kevés negatív mellékhatással rendelkező – marihuána árusítását, fehérítve ezzel a gazdaságot és minőségi “áruval” borítva el a piacot.

Mindezen folyamatoknak mond ellent egy most megjelent tanulmány, amely szerint a rendszeres fogyasztás komoly veszélyeket rejt az emberi szervezetre – komolyabbakat, mint eddig gondoltuk: a hatóanyagként működő THC zavarhatja az előírt gyógyszereket, vagy akár szívrohamot, illetve stroke-ot válthat ki, nem beszélve a vérnyomás problémákról és a szívelégtelenségről.

OLVASS TOVÁBB

Szívbetegséghez vezethet a kannabisz használata egy friss kutatás szerint

Szívbetegséghez vezethet a kannabisz használata egy friss kutatás szerintKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok