körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Hála Istennek a mi gazdaságunk sziklaszilárd… 🤔😁

Miközben az amerikai gazdaság recesszióba zuhant, hatalmas mértéket öltött a munkanélküliség, a marihuánaipar dübörög, és optimistán tekint a jövő felé. A bevételek rekordszinten növekednek, egyre több és több embert alkalmaznak az iparágban, az adóbevételek csökkenése miatt aggódó politikusok pedig kezdenek jobb szemmel nézni a marihuána teljes legalizálására.

Fényes a kannabisz jövője

– így értékelte az amerikai marihuánaipar helyzetét egy hétfőn nyilvánosságra hozott ipari felmérés, amiben a LeafLink, a Flowhub és a Vangst nevű kannabiszcégek azt vizsgálták, milyen hatással volt a koronavírus-járvány a marihuána eladással foglalkozó vállalkozásokra. Az eredmény egyértelmű: a márciusban kezdődött járvány igazán jól jött nekik.

A jelentés szerint a boltok sok helyen jobban teljesítenek, mint az év első hónapjában. Olyannyira, hogy a 2020-as marihuánaeladások még a tavaly készített előrejelzéseket is felül fogják múlni. 2019-ben 15 milliárd dolláros bevételt (430 milliárd forint) termelt a marihuánaipar, és a járvány előtt még arra számítottak, hogy az idén majdnem eléri majd az ipar éves bevétele a 17 milliárd dollárt (majdnem ötezermilliárd forint).

OLVASS TOVÁBB

Kendertér - 080 hl wlounsbury 1126458 1024x576 wm

“Fényes a jövő”: a marihuánaeladásoknak igazán jól jött a koronavírus-járvány | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok