körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Thaiföld vezető hivatalnokai tájékoztatnak az orvosi kannabiszról – részben kannabiszos rajzfilm babák terjesztésével és kannabisz olajok nyilvános használatával.

Prayut Chan-o-cha miniszterelnök szerdán jelentette be a kormány orvosi kannabiszoktatási oldalának megnyitását, és egy olyan eseményen vett részt, amelyen dr. Ganja nevű kannabisz levelet ábrázoló jelmezt viselő személy mellett jelenik meg. Az eseményen gyerekek is jelen voltak, Dr. Ganja babáikat szorongatva.


-A Thai kormány a mai napon hivatalosan is elindította az orvosi kannabisz oldalukat. A miniszterelnök kapott egy ganja babát, gyerekek is kaptak egy ganja babát, mindenki kapott ganja babát! –

Prayut a kannabisz terápiás felhasználása mellett érvelt, kijelentve, hogy ez potenciális kezelési lehetőséget jelenthet különösen az alacsony jövedelmű emberek számára. A The Nation Thailand elmondása szerint a miniszterelnök kannabisztermékeket mutatott be, egy olajat inhalálva, és néhány cseppet a fülének hátsó oldalára kenve. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy szándékában áll vásárolni is néhány olajat.

A kormány kannabisz oktatási webhelyén információkat lehet találni arról, hogy hol vannak a kannabiszklinikák, milyen termékek állnak rendelkezésre, valamint rengeteg kannabisz alapkutatásával foglalkozó infografika is található itt.

A thaiföldi törvényhozók egyértelművé tették az orvosi kannabisszal kapcsolatos izgalmukat, ezt egy filmmel is alátámasztották, ahol egy rituális táncban vettek részt még augusztusban, hogy megünnepeljék az első kannabiszolajat.


-A thaiföldi tisztviselők táncolnak az első kannabiszolaj forgalomba hozatala előtt, miután az országban jóváhagyták az orvosi kannabiszt –

Hónapokkal azután, hogy Thaiföld jóváhagyta az orvosi kannabisz legalizálását, a kormányzó párt szeptemberben nyilvánosságra hozta azt a törvénytervezetet, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy akár hat kannabisznövényt termeszthessenek személyes használatra.


forrás:https://www.marijuanamoment.net/thailand-prime-minister-uses-medical-marijuana-at-event-with-ganja-mascot/

 

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom